reg

Regulatori svjetlosnog toka

Rasvjetna mreža napaja se sa mrežnog napona koji je podložan varijacijama napona uzrokovanim distribucijskim izvorima ili dnevnom promjenom opterećenja. Svjetiljke, da bi radile ispravno, trebaju biti napajane naponom koji ne prelazi 5% nominalnog. Vrlo često, u toku rada rasvjete događaju se razni prenaponi. Naponske varijacije, a posebno prenaponi, koji su kritični za izvore svjetlosti i limitiraju životni vijek rasvjetnih tijela te intenzitet odnosno jačinu svjetlosti.
STABILUX luminous flux regulatori danas predstavljaju najkompletnijin asortiman stabilizatora na tržištu.
Dostupne su tri serije regulatora kako bi zadovoljile sve zahtjeve te garantiraju povrat uloženog u skladu sa zahtjevima pojedinačnih korisnika.
Ponuda sadrži više od 70 standardnih modela dostupnih u mono i trofaznoj verziji.

Razvoj glavnih serija je usmjeren da bi udovoljio različitim zahtijevima:

  • EMR za rasvjetna tijela niske rasvjetne snage. Četiri monofazna modela dostupna u rasponu snage od 3,5 do 15 kVA.
  • PMR posebni su za javnu rasvjetu. 48 trofaznih modela dostupnih u rasponu snage od 9 do 65 kVA
  • PMT pogodni za svjetlosne aplikacije kod kojih je potrebna sigurnost i ušteda te kod kombinacije prirodnog i umjetnog osvjetljenja.

Sve verzije opremljene su tzv. pametnom kontrolom, koristeći mikroprocesorku tehnologiju s mogučnošću istovremenog upravljanja i kontrole spojenih rasvjetnih tijela.
STABILUX modeli mogu biti integrirani u prijenosno upravljačke i prijenosno kontrolne sustave za održavanje maksimalne prednosti u pogledu štednje. Promjenom postavki software-a regulatora, mogu se postići različite performanse, a da hardware ostane neizmjenjen. Svi regulatori svjetlosnog toka imaju modularni dizajn koji olakšava održavanje i servisiranje.

sustav

Stabilux je modularni sustav za regulaciju toka svjetlosti. Proizvod je razvijen u IREM-u kako bi se optimizirao nadzor svjetlosti sustava, stabilizirajući različite vrijednosti napona na vrijednost koja je najpogodnija za napajanje svjetiljki. Kapacitet naponske stabilizacije i programibilni ciklusi osiguravaju savršen rad svjetlosnih sustava. Radni ciklusi aktiviraju se u radu ili daljinskim nadzorom.

Stabilux je na raspolaganju u rasponu snaga od 3.5 do 220kVA u 4 verzije:

  • IN-CABINET- u kabinetu – za instalaciju u električnom distribucijskom kabinetu
  • INDOOR – unutrašnji za instalaciju u kabinetu transformatora
  • OUTDOOR – vanjski za instalaciju direktno na cesti i ostalim otvorenim područjima
  • OPEN FRAME – za instalaciju u postojeću distribucijsku ploču

Svaka od ovih mogućnosti projektirana je za određenu specifičnu upotrebu ovisno o tome gdje će uređaj biti instaliran. Sve verzije opremljene su sa kontrolnim i distribucijskim panelom na ploči samog regulatora. Stabilux je visoko pouzdan, ne uzrokuje kritične situacije unutar rasvjetnog sustava i omogućuje dulji radni vijek. Stabilux je sustav koji se prilagođava, zahvaljujući vlastitoj iznimnoj fleksibilnosti, na svaki javni ili privatni sustav: od najjednostavnijih do visoko sofisticiranih sustava koji zahtijevaju daljinski nadzor i upravljanje. Stabilux sustav pogodan je za izmjene informacija sa raznim komunikacijskim protokolima.

kako vam možemo pomoći?

Posjetite naš ured ili nas kontaktirajte putem on-line formulara.

Banner